Παρούσα και στην Κύπρο είναι πλέον η UnityFour Private Consulting House

H UnityFour, μετά την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στην Ελλάδα και ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες των πελατών της απέκτησε παρουσία στην Κύπρο μέσω εξαγοράς της εταιρείας Sky Cash BackConsulting.

H εταιρεια Sky Cash Back Consulting, παρέχει επί μακρόν υπηρεσίες έναρξης, λογιστικής και διοικητικής λειτουργίας εταιρειών στην Κύπρο ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παροχή υποστηρικτών υπηρεσιών σε θέματα φορολογικού σχεδιασμού, μισθοδοσίας, τραπεζικών σχέσεων, θεματοφυλακής και διεθνών εμπορικών συναλλαγών.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της Sky Cash Back Consulting, η οποία μετονομάζεται πλέον  σε UnityFourCyprus, κ. Νάκης Κυπριανού, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την ένταξη μας στο δίκτυο της UnityFour, καθώς ο συνδυασμός της εμπειρίας μας στην Κυπριακή αγορά με τη διεθνή τεχνογνωσία της UnityFour θα προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό».

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Σιακαντάρης, Managing Partner της UnityFour Private Consulting House, δήλωσε: «Η επιλογή της παρουσίας μας  και στην Κυπριακή αγορά αποτελούσε στρατηγικό στόχο της εταιρείας μας. Δε θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο συνεργάτη από την ομάδα του κ. Νάκη Κυπριανού,  η οποία έχει προσφέρει διαχρονικά πολύ υψηλού επιπέδου προσωποποιημένες υπηρεσίες προς ένα μεγάλο αριθμό πελατών. Η Κύπρος αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την περαιτέρω επέκταση του δικτύου μας στο εξωτερικό ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας και στο όραμα της διοίκησης και των μετόχων της UnityFour».

Η εταιρεία στεγάζεται πλέον σε νέα γραφεία στην οδό Αθαλάσσας 140 στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.unityfour.com.cy ή επικοινωνήστε στο[email protected] και στο (+357)22 456 333.