Έγινε μαμά από ανώνυμο δωρητή σπέρματος και στη συνέχεια τον αναζήτησε, τον βρήκε και τον παντρεύτηκε!

Φαντάζει ιστορία βγαλμένη από Άρλεκιν. Κορίτσι κάνει σπερματέγχυση από δωρητή σπέρματος, κάνει μωρό, και μετά αναζητά τον ανώνυμο μπαμπά. Τον βρίσκει και τον παντρεύεται. Και όμως είναι πραγματικότητα.

Από τη Νικολέτα Μακρή
http://www.klik.gr/gr/

Η Aminah Hart από τη Βικτώρια της Αυστραλίας γέννησε μια κόρη, τη Leila, στις 14 Αυγούστου 2012 μετά από σπερματέγχυση, με σπέρμα το οποίο ανήκε σε έναν ανώνυμο δωρητή.

Η Aminah πήρε την απόφαση να γεννήσει με εξωσωματική γονιμοποίηση στα 42 της χρόνια, αφού είχε χάσει δύο αγόρια (σε ηλικία 14 μηνών και 14 εβδομάδων αντίστοιχα) από μια σπάνια γενετική διαταραχή. Μετά την εξωσωματική, η  Hart γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι και λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε να εντοπίσει τον άνθρωπο που ήταν ο υπεύθυνος για το ήμισυ των γονιδίων της κόρης της.

Ο δότης αποδείχθηκε ότι ήταν ο Scott Andersen, ο οποίος είχε ενημερώσει την τράπεζα σπέρματος ότι θα ήταν πρόθυμος να συναντήσει την παραλήπτρια του σπέρματος εφόσον η ίδια το ζητούσε. Έτσι, η Aminah τον συνάντησε για πρώτη φορά στις 18 Αυγούστου 2013 και όπως εξομολογείται η ίδια, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

“Ήταν πολύ πιο εύκολο από ότι περίμενα να τον συναντήσω, αλλά ήμουν νευρική”, είπε στο Metro. “Πήγαινα να συναντήσω έναν τελείως ξένο άνθρωπο σε μένα που είχε γενετική σχέση με το παιδί που είχα στην αγκαλιά μου”.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε τον Δεκέμβριο του 2015 σε μια παραλία της Βικτώρια  με μόλις 130 φίλους της Aminah και του Scott.

Η Hart δεν απέκτησε, όμως, μόνο σύζυγο και κόρη από αυτήν την εμπειρία αλλά και έναν θετό γιο και τρεις θετές κόρες από προηγούμενη σχέση του Andersen. Και πλέον όλη αυτή η απίστευτη ιστορία έγινε βιβλίο με τίτλο «How I Met Your Father».