Αρθρο αναγνώστη… “ΒΡΕ τι γίνεται… Μετρήστε”

  • ΒΡΕ τι γίνεται… Μετρήστε

1) Ο πολύς Στ. Ψυχάρης στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος γιά απάτη με δάνεια άνευ εγγυήσεων (χαριστικά).

2) Ο εκδότης της Ακρόπολης και δημοσιογράφοι στη φυλακή, ως κοινοί απατεώνες – εκβιαστές !

3) Μάρτυρας στην αγοραπωλησία μετοχών της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» (του παλιόφιλου Θέμου) εμφανίζεται ο Παναγιώτης Μουσσάς, ένας εκ των τριών δημοσιογράφων που φέρονται να είναι μέλη του κυκλώματος εκβιασμών σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρήσεων.

4) Δίωξη σε μέλη του ΤΑΙΠΕΔ για την υπόθεση της χαριστικής εκχώρησης του ΟΠΑΠ στην Emma Delta και τον γνωστό λαθρέμπορο πετρελαίου.

5) Ο δικηγόρος Κωνσταντινος Πλεύρης κατέθεσε μήνυση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Χαράλαμπου Αθανασίου οι οποίοι, όπως αναφέρει ο ίδιος, διέπραξαν ποινικά αδικήματα από κοινού και τον ζημίωσαν κατά 15.000.000 ευρώ προς ίδιον όφελος ή προς όφελος τρίτου.

  • Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά οι δύο πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά παρενέβησαν, χωρίς να τους ζητηθεί, σε ιδιωτική υπόθεση δικηγόρου της Αθήνας υπέρ του λιβυκού δημοσίου! ώστε να επωφεληθούν.
  • Συγκεκριμένα σύμφωνα με την μήνυση ζημίωσαν τον δικηγόρο κατά 15εκ ευρώ και το ελληνικό δημόσιο με 8.000.000εκ. Ευρώ, με σκοπό να επωφεληθεί Έλληνας εργολάβος που θα υποδείκνυε ο Βενιζέλος, ώστε να κατασκευάσει έργο για το λιβυκό δημόσιο.

6) Άρνηση των Σαμαροβενιζέλων να αξιοποιήσουν τις λίστες καταθετών στο εξωτερικό με σκοπό να συγκαλύψουν δικούς τους ανθρώπους.

7) Παράνομη εκλογή του “παναθηναικάκια” εισαγγελέα Ντογιάκου, στην «κεφαλή» της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών που τους φάνηκα πολύ χρήσιμος.

8) Με “εντολή Σαμαρά”, είχαμε και το τσουβάλιασμα των εκλεγμένων βουλευτών (ακραίου) κόμματος με συνοπτικές διαδικασίες, επειδή του έκοβε δεξιές ψήφους…

8) Έπεται συνέχεια…

Κοινός παρονομαστής σε όλα τα ανωτέρω κακουργήματα είναι το σάπιο σύστημα Σαμαρά (δικαστικό, εκδοτικό – μιντιακό κλπ.) και οι ομόδοξοι συνοδοιπόροι του, που λυμαίνονταν το κράτος για δεκαετίες κατατρώγοντας τον πλούτο της χώρας (δλδ. όλων μας)

Και αφού μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού, λυσσάνε κατά της κυβέρνησης, που προσπαθεί να ξεσκεπάσει τις πομπές τους.

Ιδιαίτερα τα τσιράκια τους οι διαπλεκόμενοι εκδότες και μιντιάρχες, που επιτέλους θα πληρώσουν γιά τις άδειες των δημοσίων συχνοτήτων που εκπέμπουν

(από κοντά και μερικοί βλάκες με site μικρού διαμετρήματος, που νομίζουν πως θα επωφεληθούν) έχουν βγάλει πολύ χολή.

  • Το ερώτημα είναι : Who΄s next ?