Αυτή είναι η σέξι πρόεδρος της Νεολαίας του Νίκου Νικολόπουλου

Αυτή είναι η σέξι πρόεδρος της Νεολαίας του Νίκου Νικολόπουλου (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Νίκος Νικολόπουλος να «έχασε» την κούκλα Ελίνα Αναγνωστοπούλου, καθώς αποχώρησε πριν από έναν χρόνο από την ηγεσία της Νεολαίας του κόμματός του, για να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, όμως βρήκε μια εξίσου γοητευτική παρουσία για να την αντικαταστήσει. Ο λόγος για τη σέξι Χριστίνα Τσίγκα, η οποία μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της Νεολαίας. Το ταλέντο της να μας εκπλήσσει κάθε φορά με ό,τι ασχολείται είναι μοναδικό. Είναι μια ήρεμη δύναμη στον χώρο του μόντελινγκ και των Μέσων.

Τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού στο Διαδίκτυο τόσο για την εμφάνισή της όσο και για την ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία και την πολιτική. Η Χριστίνα κατάγεται από το Αγρίνιο και προέρχεται από τον χώρο της μόδας, στον οποίο μπήκε δυναμικά το 2010. Παράλληλα, σπούδασε δημοσιογραφία, που ήταν και η μεγάλη της αγάπη. Η εμφάνισή της δεν την κράτησε πίσω σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, γι’ αυτό και συνέχισε να βάζει στόχους. Ξεκίνησε να στελεχώνει το πολιτικό γραφείο του ανεξάρτητου βουλευτή Ν. Νικολόπουλου.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως προέδρου της Νεολαίας, δήλωσε: «Αυτό στο οποίο μπορώ να δεσμευτώ από την πλευρά μου είναι ότι θα καταβάλω τη μέγιστη προσπάθεια να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και στα καθήκοντα που μου ανέθεσαν, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες. Αισθάνομαι το βάρος και την ευθύνη της αποστολής μου. Κάθε αρχή και δύσκολη, είμαι όμως αισιόδοξη ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και να επωμιστώ αυτή την ευθύνη». Φυσικά, μια τόσο όμορφη γυναίκα θα δέχεται συχνά έντονο φλερτ μέσα και έξω από τα πολιτικά γραφεία. Οπως δηλώνει, προσέχει την εμφάνισή της, ενώ για να την κερδίσει κάποιος πρέπει να έχει μυαλό, χιούμορ και δυναμισμό.

 

πηγή: parapolitika.gr