Δεν βάζουν μυαλό στον Θρύλο, απαθής η διοίκηση – Άναψε «φωτιές» στον Ολυμπιακό ο αναπτήρας

Με πρόστιμο και τιμωρία έδρας δύο αγωνιστικών κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα που πέταξαν οι οπαδοί του στον Κουλιμπαλί στη διάρκεια του ματς με τον Πλατανιά.
Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ο διαιτητής του αγώνα, Ηλίας Σπάθας, έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι χωρίς προειδοποίηση εις βάρος των «ερυθρόλευκων» βάσει του άρθρου 15: «Εάν η ρίψη (…) κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.» Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός κινδύνευε με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και -2 από το επόμενο.

—————————

Η διοίκηση του Ολυμπιακού υπάρχει περίπτωση να βάλει ένα τέλος στο… Καφριστάν της; Είναι ποτέ δυνατόν μία χούφτα ψυχοπαθών να αμαυρώνουν την πορεία της ομάδας; Ολοι οι υγιείς ολυμπιακοί δεν ανέχονται αυτή την νοοτροπία-τακτική… Ο συγκεκριμένος φίλαθλος που πέταξε τον αναπτήρα θα πρέπει να μηνυθεί και να υποχρεωθεί να καλύψει την ζημία που θα προκληθεί με την τιμωρία του γηπέδου. Και η οποία τιμωρία θα πρέπει να επιβληθεί πάραυτα από τα αρμόδια όργανα. Οι νόμοι πρέπει να είναι ίσοι για όλους και οι περήφανοι Ολυμπιακοί δεν δέχονται ανακοινώσεις τύπου Καράπαππα.