Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα άφησε ο Bowie στη βοηθό και τη νταντά του γιού του!

Ο David Bowie πέθανε πριν λίγες ημέρες. προκαλώντας θλίψη όχι μόνο στους δικούς του ανθρώπους, όπως η σύζυγός του Iman, η οποία συγκλόνισε με το μήνυμά της στο Instagram, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, απλούς ανθρώπους που είχαν μεγαλώσει με τις μεγάλες επιτυχίες του.
Την Παρασκευή, η διαθήκη του διάσημου performer άνοιξε. Εκεί, εξέφραζε την τελευταία του επιθυμία, που ήταν οι στάχτες του να διασκορπιστούν στο Μπαλί, ένα νησί που πάντα τον συνάρπαζε, σύμφωνα με ένα άρθρο αμερικανικής εφημερίδας.
Όσον αφορά στην περιουσία του, το ύψος της οποίας εκτιμάται σε 100 εκατομμύρια δολάρια, μοιράζεται στη σύζυγό του, τα παιδιά του, μια γκουβερνάντα και μια προσωπική του βοηθό, σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times.
Ακόμα, το ρετιρέ του στη συνοικία Soho του Manhattan, όπου οι θαυμαστές του άφησαν λουλούδια αμέσως μόλις έμαθαν για τον θάνατό του, το αφήνει στη χήρα, ενώ της αφήνει και τη μισή από την περιουσία του.
Τα παιδιά του, ο ενήλικος γιος του Duncan Jones κι η έφηβη κόρη του Αlexandria, μοιράζονται περίπου το 25% της περιουσίας του ο καθένας, ενώ στην κόρη του αφήνει και το ορεινό καταφύγιο που είχε στην κοινότητα Ulster County στη Νέα Υόρκη.
Η νταντά του γιου του, παίρνει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ η προσωπική του βοηθός το ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων.