Δεν μπορεί να διορθωθεί από τις παθογένειές της η ΝΔ…

ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

ΕΝΩ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΝΔ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ

Δεν μπορεί να διορθωθεί από τις παθογένειές της η ΝΔ. Ενώ θα έπρεπε τον προάγγελο της συμφωνίας να τον αξιοποιήσει για το μέλλον εάν και εφόσον κερδίσει τις εκλογές, επανήλθε στην γνώριμη μιζέρια που δεν την βοηθά στο αστικό κομμάτι των ψηφοφόρων της.

Ο Γ. Κουμουτσάκος στην εκπομπή τουΝ. Χατζηνικολάου στο Star έκανε λόγο για αναντιστοιχία της πραγματικότητας σε σχέση με τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup. Επαναλαμβάνοντας στο Star αυτά που είπε νωρίτερα με ανακοίνωσή του, έκανε λόγο θριαμβολογίες αναντίστοιχες με τη σκληρή πραγματικότητα» κάνοντας αναφορά στη δήλωση του πρωθυπουργού κατά την Ολομέλεια, με την οποία παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και το κόμμα του έτρεφαν αυταπάτες.
Σ.Σ. Fimotro : δικαίωμα της ΝΔ είναι να επιλέγει τον τρόπο που θα αντιπολιτεύεται, μόνο που δεν έχει λάβει υπόψιν του ότι όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται για το νέο ασφαλιστικό και το νέο φορολογικό το πρώτο που τους ενδιέφερε ήταν αυτή η συμφωνία. Αφού δεν το καταλαβαίνουν εκεί στην Συγγρού, δεν πέφτει κανένας λόγος σε εμάς…