Δεν φαντάζεστε τι κάνουν μαζί στην Καλλιθέα Παππάς και Βαρουφάκης!

Mπορεί στο παρελθόν ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Νίκος Παππάς να «πλακώνονταν» άγρια στα υπουργικά, ωστόσο πλέον οι δύο φίλοι του Αλέξη Τσίπρα προπονούνται… μαζί συχνά πυκνά!Ο υπουργός Επικρατείας και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, οι οποίοι «σήκωναν» πριν κάποιους μήνες το «βάρος» των μνημονίων για την έξοδο της χώρας από την κρίση, τώρα φορτώνονται… πολλά κιλά για να «χτίσουν» κορμί και μπράτσα δυνατά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, οι κ.κ Παππάς και Βαρουφάκης δουλεύουν παρεούλα τα «ποντίκια» τους, κάνοντας πολλές επαναλήψεις με βάρη σε γνωστό γυμναστήριο της Καλλιθέας.

Αν και η αγάπη του πρώην υπουργού Οικονομικών για το τζόκινγκ και την  γυμναστική ήταν γνωστή, αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως και ο Νίκος Παππάς θέλει με βάρη να σκληραγωγηθεί!

Ίσως το «alter ego» του πρωθυπουργού να σκέφτεται να αναλάβει και χρέη σωματοφύλακα του Αλέξη Τσίπρα, ίσως πάλι να θέλει τη γράμμωση αποκλειστικά για δική του ευχαρίστηση, το σίγουρο είναι ότι για τις συναντήσεις του με τον Βαρουφάκη γίνεται –παρασκηνιακά- πολλή συζήτηση!

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!