Ελληνίδα πριγκίπισσα η νέα αγαπημένη του Χάρι!

usay.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε αντίθεση με τον μεγαλύτερο αδερφό του και διάδοχο του Βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ, είναι το άτακτο παιδί της βασιλικής οικογένειας, με πολλά πάρτι και διάφορες κατακτήσεις.

Όμως, σύμφωνα με τη DailyMail – η οποία επικαλείται το περιοδικό New Idea – ο 31χρονος κοκκινομάλλης πρίγκιπας φαίνεται ότι “δάγκωσε τη λαμαρίνα” με την19χρονη πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας, Μαρία-Ολυμπία, κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, που μέχρι τώρα ήταν απλά φίλη του.

Μάλιστα, στο… προξενιό έβαλε το χεράκι της η εξαδέλφη του Ουίλιαμ, πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία έφερε κοντά τους δύο γαλαζοαίματος.

 Η εγγονή του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ αναστατώνει Μύκονο, Μπαχάμες και Ιμπιζα(φωτο)

“Ο Χάρι είναι ερωτευμένος. Είναι μαγεμένος. Έχουν βγει μερικά ραντεβού και σχεδιάζουν να πάνε μαζί για σκι στην Ελβετία το Πάσχα” αναφέρει χαρακτηριστικά ανώνυμη πηγή του βασιλικού περιβάλλοντος.

Καθώς το κορίτσι είναι από αριστoκρατική οικογένεια και όχι κοινή θνητή, όπως πχ η προηγούμενη ερωμένη του Χάρι, Νάταλι Πίνκχαμ, παρουσιάστρια της F1, το περιοδικό ισχυρίζεται ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ (Ουίλιαμ και Κέητ) υποστηρίζουν το ειδύλλιο και “δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο ευτυχία και ηρεμία φέρνει η Μαρία-Ολυμπία στη ζωή του Χάρι”.