Επίθεση σε Παναθηναϊκό από Τόσκα, Κοντονή

Τόσο οι Υφυπουργός Αθλητισμού όσο και ο αναπληρωτής υπουργός της Προστασίας του Πολίτη σε κοινή τους δήλωση επιτέθηκαν στον Παναθηναϊκό για την τροποποίηση των μέτρων ασφαλείας της Λεωφόρου.

Ο Σταύρος Κοντονής σε κοινή του δήλωση με τον Νίκο Τόσκα καταφέρθηκαν κατά του Παναθηναϊκού λόγω της τροποποίησης των μέτρων ασφαλείας στις Θύρες 1 και 12 του «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο σύμφωνα με αυτούς αποτελεί έκνομη ενέργεια με ενδεχόμενο δόλο που θέτει σε κίνδυνο από άγνοια ή υποτίμηση τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων!

Αναλυτικά η δήλωση:

«Η τελευταία απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει μονομερώς και χωρίς την άδεια της αστυνομικής αρχής τους όρους ασφαλείας των δυο θυρών του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια με έντονο (κατ’ ελάχιστο) το στοιχείο του ενδεχόμενου δόλου, στρεφόμενη κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δεκάδων ανυποψίαστων φιλάθλων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ή υποτιμούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Με αυτές τις ενέργειες η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί».

Κατηγορία: Super League

Tags:Παναθηναϊκός