Η ΠΕΙΝΑ ”ΛΥΓΙΣΕ” ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ: ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ…

Η ΠΕΙΝΑ ”ΛΥΓΙΣΕ” ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ: ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ…

Οι πολύωρες διαβουλεύσεις για το προσφυγικό και το Brexit και οι παρατάσεις  που μετέτρεψαν το «βρετανικό» πρωινό της Συνόδου Κορυφής σε γεύμα και στη συνέχεια σε δείπνο φαίνεται ότι «λύγισαν» την Άνγκελα Μέρκελ η οποία δεν άντεξε και βγήκε στους δρόμους των Βρυξελλών για να γευτεί τις παραδοσιακές βελγικές τηγανητές πατάτες.

Φαίνεται ότι η Γερμανίδα καγκελάριος δεν μπορούσε να περιμένει για το δείπνο γι’ αυτό και έχοντας στο πλευρό της τους άντρες της ασφάλειάς της, αποφάσισε να απολαύσει το street food του Βελγίου από μια καντίνα.

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τη Σύνοδο έκπληκτοι αντίκρισαν την κυρία Μέρκελ να περιμένει υπομονετικά στην ουρά και αμέσως απαθανάτισαν την καγκελάριο με τις πατάτες στο χέρι, ενώ «ανέβασαν» τις.. επίμαχες φωτογραφίες στο Twitter.

Μάλιστα, ο ταμίας του καταστήματος ο οποίος εξυπηρέτησε την Μέρκελ αποκάλυψε πως η καγκελάριος επέλεξε να συνοδεύσει τις πατάτες της με την σως «andalouse», η οποία έχει μαγιονέζα, πιπέρι και τομάτα.

«Πρωινό; Ακυρώθηκε. Γεύμα; Εγκαταλείφθηκε. Δείπνο; όχι μέχρι τις 8. Έτσι, η Μέρκελ πήγε να φάει τηγανητές πατάτες», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία με την καγκελάριο ο Βρετανός δημοσιογράφος James Mates.

Το tweet του Βρετανού δημοσιογράφου James Mates

Η καγκελάριος περίμενε υπομονετικά στην ουρά