Η REALNEWS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ…- ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Με τίτλο: “Ο Καμμένος απειλεί την τρόικα με εκλογές” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία δημοσιεύει συνέντευξη-παρέμβαση του υπουργού Αμυνας. “Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο”, λέει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Επίσης η Realnews αναφέρεται στις εκβιαστικές αξιώσεις των δανειστών, οι οποίοι ζητούν: “Να μπει “μαχαίρι” στις υφιστάμενες κύριες και επικουρικές συντάξεις, αλλά και στα 384 ευρώ της εθνικής σύνταξης. Ακόμα χαμηλότερες νέες συντάξεις, κατάργηση ΕΚΑΣ και εφάπαξ – Να καταργηθούν το αφορολόγητο και όλες οι φοροαπαλλαγές. Να αυξηθούν οι φόροι σε αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες – Να παραχωρηθούν μετά τις 15 Μαρτίου σε funds “κόκκινα” δάνεια με υποθήκη την πρώτη κατοικία”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τιτλο: “Οχι άλλους φόρους!” και αναφέρει χαρακτηριστικά: “Κυβέρνηση και δανειστές πρέπει επιτέλους να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ότι η συνεχής αύξηση φόρων και εισφορών δεν αποτελεί τη συνταγή για την εξυγίανση της οικονομίας, αλλά το δηλητήριο που την εξοντώνει. Οφείλουν να ακούσουν το μήνυμα της κοινωνίας και της αγοράς, που με μια φωνή λένε: “Οχι άλλους φόρους”  “.

Ακόμη…

Οι Ελληνες του τρακτέρ, της τραγιάσκας και της γραβάτας, πάνω από δύο εκατομμύρια διαδηλωτές έδωσαν την Πέμπτη και δίνουν συνεχώς τα πιο σκληρά μαθήματα στην ξενοκρατία και στους ντόπιους συνεργάτες της, γράφει στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Σειρά έχει η πολιτική ηγεσία -και της αποδώ και της αποκεί πλευράς- να υψώσει, ως τα απώτατα όρια, αντιστασιακό ανάστημα στα ξένα αφεντικά, αξιώνοντας να επανορθώσουν τα ομολογημένα λάθη τους, αντί να απαιτούν ακόμη σκληρότερα μέτρα με τα απάνθρωπα νομοσχέδια που υπαγορεύουν στην κυβέρνηση. Η 4η Φεβρουαρίου θα μείνει ανάμεσα στις κορυφαίες ημερομηνίες εθνικής αντίστασης, σημειώνει ο αρθρογράφος. Και υπενθυμίζει ότι η ξενοκρατία μόνο την παλικαρίσια γλώσσα της αντίστασης καταλαβαίνει, όπως συνέβη και στα χρόνια της κατοχής…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι Γερμανοί μας προκαλούν: “Ακόμη και ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους θα μπορούσε να περάσει ανενόχλητος από τα ελληνικά σύνορα”. Απόρρητη έκθεση του Γερμανικού Κέντρου Κοινών Αναλύσεων και Στρατηγικής για το Μεταναστευτικό.

– Ποιος είναι ο τζιχαντιστής “Μάξιμος” που συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές.

– Βασίλης Λεβέντης: “Τον Μάρτιο θα έχουμε οικουμενική κυβέρνηση”.

– Βασίλης Κικίλιας: “Οποιος αδυνατεί να κυβερνήσει καταθέτει την εντολή”.

– “Ακατάλληλος και υπερφίαλος ο κύριος Βαρουφάκης”.  “Ο Τσίπρας έπεσε θύμα ημιμαθών συμβούλων”, τονίζει στην “R” ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Θάνος Κατσάμπας.

– Μήνυμα Γιούνκερ σε Αναστασιάδη και Ακιντζί: “Θα σας προτείνουμε για Νόμπελ Ειρήνης εάν λύσετε το Κυπριακό”.

– Το Real Group διεκδικεί τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Ενθυμούμαι τον κ. Λιάπη να χάνεται με βουλγάρικες πινακίδες στην ομίχλη των Βαλκανίων. Τώρα στην ίδια ομίχλη φαίνεται να χάνεται και η Ελλάδα με ΑΦΜ Βουλγαρίας…
Προσεχώς Καρπάθια…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

– Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανοίγει την καρδιά του στην “R” και απαντά σε ολα: “Δεν μου αρέσει η μαγκιά στις γυναίκες” – “Πρέπει να χαλαρώσουν λίγο και να μη θέλουν τον άντρα λίγο Γούντι Αλεν, λίγο Σβαρτσενέγκερ και λίγο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ”.

– Παθιασμένος έρωτας για Κωνσταντίνο – Ελένη. Ο φωτογραφικός φακός της “R” απαθανάτισε για πρώτη φορά τον δημοσιογράφο Κ. Μπογδάνο με τη νέα αγαπημένη του, Ελ. Καρβέλα, σε βόλτα τους στην Κηφισιά.

– “Θέλω να κάνω και τρίτο παιδί”. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που ζει ευτυχισμένη πλάι στον Αλεξ Φραντζολίνι, δεν σταματά να δηλώνει πως σκέφτεται σοβαρά να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί.

– “Περάσαμε κρίση, αλλά τώρα είναι όλα καλά”. Ο Κώστας Σόμμερ μιλά στην “R” για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η σχέση του με την ηθοποιό Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

– Γνώρισε τους γονείς της. Ο ποδοσφαιριστής Αρης Σοϊλέδης συνάντησε για πρώτη φορά τον πατέρα και τη μητέρα της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου, καθώς σοβαρεύει η σχέση τους.

– Αλ. Πασχαλίδου: “Εχω αρχίσει να σκέφτομαι τον γάμο”.

– Παπούλια – Ζουγανέλης – Στάνκογλου: “Δεν είναι έγκλημα η αγάπη”.