Η REALNEWS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ… – ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: “Νέοι φόροι σε καφέ-μπίρα” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι “έρχονται άλλα 15 μέτρα-φωτιά”. Η εφημερίδα “αποκαλύπτει το τρίτο πακέτο με μέτρα ύψους 1,73 δισ. ευρώ που θα επιβαρύνουν οριζόντια όλους τους πολίτες και θα προκαλέσουν αλυσιδωτές ανατιμήσεις σε σούπερ μάρκετ, μεταφορές, υπηρεσίες και επικοινωνίες. Άγριο χαράτσι και στις επιταγές, παρά τα capital controls”.
Επίσης η Realnews δημοσιεύει ρεπορτάζ για “τα 7 βήματα για να κλείσει η αξιολόγηση έως τη Μ. Πέμπτη”.Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφέρεται στην πλειονότητα των πολιτικών που είναι “κατώτεροι των περιστάσεων” και έχει τίτλο: “Εκπρόσωποι του έθνους ή… συντεχνίας;”. Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει: “Οι Έλληνες πολιτικοί μπορεί να αδυνατούν να συνεννοηθούν, να συναινέσουν και να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση της κρίσης και των μεγάλων εθνικών μας θεμάτων, αλλά το πράττουν με αξιοσημείωτη ευκολία όταν πρόκειται για τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις συντεχνιακές τους επιδιώξεις”.

Ακόμη…

«

Αρχή των Παθών σήμερα για τον Ιησού Χριστό! Κορύφωση των παθών για τον καταπληγωμένο λαό μας που σέρνει το σταυρό του μαρτυρίου του επί έξι χρόνια», γράφει στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Και αναρωτιέται αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει τα κότσια να αντιμετωπίσει το λαϊκό ηφαίστειο που μουγκρίζει έτοιμο να εκραγεί, λόγω της νέας φορολογικής καταιγίδας που ξεσπά αυτές τις μέρες, κατά τις εντολές των δανειστών. Η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο μόνον αν οι πολιτικοί αρχηγοί βάλουν από κοινού το χέρι τους στις διαπραγματεύσεις με την ξενοκρατία για τη ρύθμιση του δημοσίου χρέους. Και -προς το ακόμη καλύτερο- αν ο πρόεδρος Ομπάμα καταφέρει να πείσει αύριο, στην ιστορική συνάντηση του Αννόβερου, τη Μέρκελ, τον Ολάντ, τον Κάμερον και τον Ρέντσι να γίνουν… πιο φιλικοί απέναντι στην καταπληγωμένη Ελλάδα… Την Ελλάδα με τους έξι μοναδικούς θησαυρούς…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– “Κόλλα έχει ο κώλος μερικών, δεν έχουν οι καρέκλες…”. Ο Γιάννης Μουζάλας μιλά στον Θανάση Λάλα.
– “Δεν θα είμαι ένας αρχηγός της κλίκας και της καμαρίλας. Θα είμαι ένας δημοκρατικός πρόεδρος”. Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Καραμανλή, Σαμαρά και Μεϊμαράκη στο Συνέδριο της Ν.Δ.


– Όλγα Γεροβασίλη: “Θα μείνουν με την όρεξη όσοι προσβλέπουν σε ρωγμές στην κυβερνητική πλειοψηφία”.
– Όλγα Κεφαλογιάννη: “Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε νομοσχέδια που κατακρεουργούν τη μεσαία τάξη”.
– Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Ο καλύτερος σύμμαχος του κ. Μητσοτάκη είναι ο κ. Τσίπρας και το αντίστροφο”.
– Παρέδωσαν τον Μύρτο στις…νυχτερίδες.
– 7.000 ευρώ θα πληρώσει ο Πάγκαλος για το γιαούρτι που…έφαγε!

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Έτσι όπως το πάνε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκουν γιατρό (έχουν κάνει την Υγεία, Πολάκη), δεν θα βρίσκουν μηχανικό (απεργούν), δεν θα βρίσκουν μπακάλη (του έχουν κλείσει το μαγαζί), δεν θα βρίσκουν δικηγόρο (απέχουν) και δεν θα βρίσκουν δημοσιογράφο (να τους κλάψει). Στο τέλος, δεν θα βρίσκουν ούτε παπά…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

– Αρραβώνας πριν από το διαζύγιο. Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας γυρίζει σελίδα στη ζωή του. Η απόφαση που πήρε ο δρ Γ.Κούστας να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη σύντροφό του Δήμητρα Μέρμηγκα. Όλη η αλήθεια για την υπόθεση του διαζυγίου του με την εν διαστάσει σύζυγό του Σοφία.
– “Θα ήθελα ένα ακόμα παιδί!”. Η γοητευτική Ντορέττα Παπαδημητρίου, που ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Αλεξ Φραντζολίνι, εκμυστηρεύεται στην “R” πως δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο δεύτερου γάμου.
– Γάμος το καλοκαίρι. Ο πρώην γραμματέας της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος, και η Σόνια Σαββίδου αποφάσισαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη.
– Μια καλλονή για τον Ρομπέρτο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σε καυτά ενσταντανέ στην παραλία με γοητευτική συνοδό.
– Έτοιμοι για συγκατοίκηση. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, αμέσως μετά το Πάσχα.