Καταγγελία Ραγκούση συνδέει Άδωνη με «μαύρο χρήμα»

Καταγγελία Ραγκούση συνδέει Άδωνη με «μαύρο χρήμα»

Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και επώνυμη για να την προσπεράσει κανείς αβασάνιστα.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης υποστηρίζει δημόσια ότι ο νέος Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης παραβίασε το νόμο περί μαύρου χρήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 όπου κατέβηκε υποψήφιος Περιφερειάρχης και του επιβλήθηκε ποινή και πρόστιμο γι΄ αυτό, το οποίο όμως αργότερα, με νυχτερινή ρύθμιση φρόντισε να διαγράψει.

Ιδού τι αναφέρει ο κ. Ραγκούσης και χρήζει αμέσου απαντήσεως, που θα λέγανε και οι παλαιότεροι…

«Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2010, παραβίασε τον νέο τότε νόμο 3870 για την πάταξη του μαύρου πολιτικού χρήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Από την ανεξάρτητη επιτροπή ανωτάτων δικαστικών που είχαμε νομοθετήσει για να εξετάζει καταγγελίες και να πραγματοποιεί ελέγχους του επιβλήθηκε ποινή και πρόστιμο.

Το 2014, η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε ο κ. Γεωργιάδης, με ειδική ρύθμιση νόμου (καλοκαίρι και νύχτα) του διέγραψε και την ποινή και το πρόστιμο. Συμβαίνει άραγε κάτι αντίστοιχο για κάθε πολίτη και κάθε επιχείρηση όταν παραβιάζουν έναν νόμο ; Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης είναι ο νέος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας… Η παρασιτική, παλαιοκομματική Ελλάδα είναι εδώ».

Πηγή: reporter.gr