Μεγαλειώδης εμφάνιση Σάκκαρη και πρόκριση – Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια με μία εξαιρετική εμφάνιση έφτασε σε ηρωική πρόκριση στο Αυστραλιανό Όπεν

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει να εκπλήσσει. Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια με μία εξαιρετική εμφάνιση έφτασε σε ηρωική πρόκριση στο Αυστραλιανό Όπεν απέναντι στο Νο 133 της παγκόσμιας κατάταξης Καγκλα Μπουγιουκακάι (2-1 σετ).

Η 20χρονη Σάκκαρη έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλους αγώνες και στην πρώτης της συμμετοχή στο Αυστραλιανό Όπεν πήρε την πρόκριση απέναντι στην Τουρκάλα.

Μετά απο 3 ώρες και 10 λεπτά η Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 (4-6, 6-4, 7-5), με τον αγώνα να έχει διακοπή για περίπου 90 λεπτά.

Η Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ στο ντεμπούτο της στο Γκραν Σλαμ ωστόσο έδειξε μεγάλη ψυχή και με ένα γρήγορα μπρέικ στο 2ο σετ και έστειλε το παιχνίδι στο τρίτο.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ και ενώ η Σάκκαρη είχε βρει τον ρυθμό της, ο αγώνας διακόπηκε λόγω βροχής, όμως αυτό δεν εμπόδισε την Ελληνίδα τενίστρια η οποία συνέχισε να είναι συγκεντρωμένη και ολοκλήρωσε την προσπάθεια της.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr