Μητσοτάκης για πόθεν έσχες: Ήμουν σε διάσταση τότε με τη Μαρέβα

Απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες του, ο πρόεδρος της ΝΔ επετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για ασύστολη χυδαιολογία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ επισημαίνεται ότι το διάστημα 2006-2014 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σε επίσημη διάσταση με την σύζυγό του Μαρέβα και γι’ αυτό δεν υπέβαλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες, όπως τον εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε απόλυτο συντονισμό με παρασυστήματα δημοσιογραφίας χυδαιολογεί ασύστολα. Γυρίζει την πολιτική ζωή του τόπου πολλά χρόνια πίσω. Όταν ο αυριανισμός χρησιμοποιούνταν για τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται δε ότι «είναι γνωστό σε όλους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρονικό διάστημα 2006 – 2014 ήταν σε επίσημη διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα και εξ αυτού του λόγου δεν υπέβαλλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες».

Για να καταλήξει: «Και ενώ γνωρίζουν όλη την αλήθεια, συνεχίζουν να συκοφαντούν και να λασπολογούν. Ο άθλιος κατήφορός τους δεν έχει τέλος».