Οι βουλευτές της επαρχίας αντιμέτωποι με τα… τρακτέρ! Οι αγρότες καταλαμβάνουν γραφεία και σκίζουν σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ

Το Σαββατοκύριακο. της οργής θα έχουν να αντιμετωπισουν οι βουλευτές της επαρχίας καθώς επιστρέφοντας στις περιοχές τους θα έρθουν αντιμέτωποι με μπλόκα και εξαγριωμένους αγρότες.

Ήδη η αρχή έγινε με δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που  μόλις προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Αριστοτέλης» στην Καστοριά βρέθηκαν σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση βρέθηκαν.

Ο Μίμης Δημητριάδης βουλευτής Κοζάνης και η Ολυμπία Τελιγιορίδου συνάντησαν τις έντονες αντιδράσεις των συγκεντρωμένων αγροτών, οι οποίοι ζητούσαν καθαρές απαντήσεις στα προβλήματα που τους δημιουργεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, ζητώντας απο τους βουλευτές να πουν όχι στις αλλαγές που έρχονται σε ασφαλιστικό και φορολογικό.

Οι βουλευτές δεν ικανοποίησαν τους αγρότες με τις απαντήσεις που έδωσαν κι έτσι τα… άκουσαν από τους συγκεντρωμένους.

«Δεν σας πιστεύουμε» φώναζαν συνεχώς οι συγκεντρωμένοι, ενώ κάποιος από αυτούς είπε κατά πρόσωπο στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Πεινάμε, έχουμε εξαθλιωθεί. Γι’ αυτό σας ψηφίσαμε;» χωρίς όμως να πάρει απάντηση από την κυρία Τελιγιορίδου. Οι έντονες φραστικές αντεγκλήσεις πάντως σταμάτησαν σ’ αυτό το σημείο, καθώς οι δύο βουλευτές αποχώρησαν από το σημείο, χωρίς να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα σε συγκέντρωση στις Σέρρες, όταν αγρότες πέταξαν αυγά και έκαψαν μία σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του κόμματος.

Οι αγρότες που κατέβηκαν από το μπλόκο του Προμαχώνα άφησαν αυγά στο γραφείο της υπουργού Μακεδονίας – Θράκης, ενώ στην συνέχεια εισέβαλαν στο γραφείο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή πετώντας αυγά και προπηλακίζοντας εργαζόμενους.

Παράλληλα, κατέβασαν τις σημαίες του κόμματος και τις έκαψαν μαζί με τις αφίσες για τις συγκεντρώσεις υπέρ του «ΟΧΙ» και στην θέση των σημαιών του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλαν ελληνικές σημαίες.

Οι αγρότες, λοιπόν, μοιάζουν διατεθειμένοι για… “πόλεμο”. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι υπάρχουν ήδη 49 μπλοκα σε ολόκληρη τη χώρα και περισσότερα από 15.000 τρακτέρ! Το “μήνυμά” τους είναι ξεκάθαρο, αφού υποστηρίζουν με κάθε τρόπο πως δεν θα κάνουν πίσω!