Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι, κοινώς εχθροί, συναντήθηκαν με μεγάλη μυστικότητα

Δίνουμε θετικό πρόσημο και στον Δημήτρη και στον Βαγγέλη αρκεί να μην χαθεί η κεκτημένη ταχύτητα…του θετικού κλίματος…
….
Θα διηγηθούμε μια ιστορία πραγματική αλλά για πολλούς λόγους θα μας επιτρέψετε να μην αναφέρουμε ονόματα. Ας κωδικοποιήσουμε τα δύο άμεσα εμπλεκόμενα ονόματα της ιστορίας που θα διηγηθούμε στα υποθετικά… Δημήτρη και Βαγγέλη.
….
Ο Βαγγέλης για κάποιο λόγο μισεί θανάσιμα τον Δημήτρη και ο Δημήτρης προφανώς τρέφει τα χειρότερα των συναισθημάτων για τον Βαγγέλη. Κάποια στιγμή όχι στο μακρινό παρελθόν, ο Δημήτρης σε ένα γεύμα με την γνωστή πανίσχυρη επιχειρηματική οικογένεια από την Κρήτη καταγόμενη και άλλους επιχειρηματίες συζητούσαν για το μέλλον ενός αθλήματος… (δεν λέμε ποιο για να μην αποκαλύψουμε ποιους εννοούμε).

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, ας υποθέσουμε ότι ήταν στο Hilton.
Και ενώ στο γεύμα αυτό το κλίμα ήταν άριστο, ξαφνικά εμφανίζεται ο Βαγγέλης με την συνοδεία σωματοφυλάκων και όταν βλέπει τον Δημήτρη έχασε τον έλεγχο και άρχισε να τον κατηγορεί και να τον εξυβρίζει με κουβέντες πεζοδρομίου.
….
Στο συγκεκριμένο σκηνικό ο Βαγγέλης ήταν 100% λάθος όπως αναγνωρίζουν όλοι οι παρευρισκόμενοι ενώ ο Δημήτρης συμπεριφέρθηκε ως κύριος…. Πολλές λεπτομέρειες δεν χρειάζονται. Όσοι γνωρίζουν το περιστατικό και είναι πολλοί αυτοί αναφέρουν ακριβώς πως έγινε το περιστατικό. Η είδηση βεβαίως δεν είναι αυτή. Η είδηση είναι η εξής;-

Ο Δημήτρης και ο Βαγγέλης μετά από αυτό το συμβάν….συναντήθηκαν. Μας το έχουν επιβεβαιώσει 4 διαφορετικές πηγές. Ο Δημήτρης και ο Βαγγέλης μπορεί να είναι υποθετικά πρόσωπα μπορεί και όχι. Αυτό που δεν είναι υποθετικό είναι ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ δύο κορυφαίων και σίγουρα είναι ένα πολύ καλό βήμα, μια πολύ θετική εξέλιξη.

Αν μάλιστα αποφασίσουν να δώσουν τα χέρια τότε ακόμη καλύτερα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη όλους τους επιχειρηματίες και έχει ανάγκη ηρεμία και όχι εντάσεις. Δίνουμε θετικό πρόσημο και στον Δημήτρη και στον Βαγγέλη αρκεί να μην χαθεί η κεκτημένη ταχύτητα…του θετικού κλίματος.

www.bankingnews.gr