Οι ελληνολάτρες χάσανε τον Αδωνη Γεωργιάδη

Είναι οριστικό. Ο Άδωνης Γεωργιάδης αποφάσισε να σταματήσει την πώληση των βιβλίων από την τηλεόραση. Απώλεια για τους θαυμαστές του. Θα χάσουν τον άνθρωπο που με τρόπο απλό και άμεσο τους έφερνε κοντά, πολύ κοντά στους πνευματικούς θησαυρούς της αρχαίας Ελλάδος.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος πλέον αντιπρόεδρος της ΝΔ, το είπε με πόνο ψυχής, ότι λόγω των νέων του κομματικών καθηκόντων δεν θα ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση σαν «βιβλιοπώλης». Σαν εκδότης και «διαφημιστής» της πολιτιστικής κληρονομιάς της κλασικής αρχαιότητας.

Αλήθεια. Τι θα κερδίσει η πολιτική και η Ελλάδα με τον Άδωνη Γεωργιάδη αντιπρόεδρο στη ΝΔ. Αυτό που αξίζει να μετρήσει κανείς είναι τι θα χάσουν όλοι αυτοί που τον παρακολουθούσαν από τις εκπομπές τους, ακόμα κι αν δεν ήταν «πελάτες» του, δεν αγόραζαν βιβλία από τις Εκδόσεις Γεωργιάδη.

Θα αναλάβει ο αδελφός του Γεωργιάδη. Συμπαθητικό παλληκάρι, αλλά Δ’ εθνική. Ο σώουμαν ήταν ο Άδωνης. Με περιεχόμενο στο σώου του. Με ζουμί τα ρεσιτάλ του. Κάτι είχες να ακούσεις. Κάτι είχες να μάθεις.

http://www.apodytiriakias.gr/media