Ο ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΓΑΥΓΙΖΕΙ, ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ: Δεν θα χρειαστεί ο Μπόμπολας παρέα με την Ντορέτα να τραγουδήσουν τη Delilah – Πως το Mega καθάρισε με τα δάνεια για το 2016

Ο ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΓΑΥΓΙΖΕΙ, ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ

Δεν θα χρειαστεί ο Μπόμπολας παρέα με την Ντορέτα να τραγουδήσουν τη Delilah

Πως το Mega καθάρισε με τα δάνεια για το 2016

Δεν θα χρειαστεί ο Γιώργος Μπόμπολας παρέα με την Ντορέτα Παπαδημητρίου να τραγουδήσουν με κιθάρα στη πλατεία Συντάγματος  τηDelilah, ώστε να μαζέψουν φραγκουά για τα χρέη του Mega.

Πράγματι οι ιδιοκτήτες του καναλιού κινδύνευαν να προσφύγουν σε ύστατες λύσεις όπως αυτή τής ανθρώπινης αλυσίδας διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος.

-Να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή…

Τελικά τα κατάφεραν για μια ακόμη φορά. Οπότε τώρα πλέον και να γαυγίζει ο Βερναρδάκης το κοπάδι προχωρά.

Στο κάτω κάτω εάν ο Παππάς και η καυτή Ολγα Γεροβασίλη τολμήσουν να μην τους δώσουν άδεια, οι τράπεζες που τους έχουν δανείσει μισό δις ευρώ θα κλαίνε τα λεφτά τους.

Ή μάλλον στην καλύτερη περίπτωση θα κληθεί να τα πληρώσει από το υστέρημά της η Ανθούλα του Λαζόπουλου.

11979_1016

Πως τα κατάφεραν οι καναλάρχες; Μα με την μείωση του ύψους των δόσεων προς τις τράπεζες.

Με τη συνολική οφειλή της τηλεοπτικής εταιρείας στα 88,2 εκατ. ευρώ και με τη διαπιστωμένη αδυναμία της να καταβάλει τις δόσεις των 5 εκατ. ευρώ και των 8 εκατ. ευρώ, η Alpha Bank, η Eurobank, η Εθνική και η Πειραιώς απέφυγαν να εγγράψουν ζημίες στους ισολογισμούς τους, ενεργοποιώντας τη διαδικασία του πλειστηριασμού επί των περιουσιακών στοιχείων του Mega.
Οι τέσσερις τράπεζες πήραν την απόφαση να μειώσουν τις δόσεις στο 1,5 εκατ. ευρώ και να μεταθέσουν την αποπληρωμή του δανείου για το 2021, υπό την προϋπόθεση πως θα καλυφθεί η τρέχουσα (έως την 1η Μαρτίου 2016) αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ.

Το Mega καλείται να πληρώσει εντός του 2016 περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ με βάση το αρχικό σχέδιο θα έπρεπε να καταβάλει 16 εκατ. ευρώ.

Μιλάμε για ψίχουλα για τα οποία δεν θα χρειαστεί να βγει στους δρόμους η Ντορέτα παρέα με τον κύριο Γιώργο