Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ!
Εξώδικο κατά του Real FM και του ραδιοφωνικού παραγωγού-δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκηςενοχλημένος από τη σατιρική εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου και τις αναφορές σε αυτόν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει τόσο από τον Real όσο και από τον Γ. Τράγκα να μετανοήσουν δημόσια και παράλληλα να διαβαστεί το εξώδικο. Επίσης, το ίδιο έγγραφο τους απαγορεύει να το σχολιάσουν περαιτέρω.
Το εξώδικο περιέχει πέντε σχόλια του Γ. Τράγκα διανθισμένα με πολλή σάτιρα που αναφέρονται στις μνημονιακές και φιλογερμανικές τοποθετήσεις του κ. Μητσοτάκη αφού το μνημόνιο είναι γερμανικής προέλευσης και μόνο.
Ερωτηθείς ο κ. Τράγκας είπε ότι πράγματι θα μετανοήσει δημόσια διότι ενοχλήθηκε ο κ. Μητσοτάκης με τις σατιρικές εκφράσεις περί «μπαρακούντα», «γουρλομάτη» και «μαλάκα» ή «μαλακίες».
Αξιοσημείωτο είναι ότι με το εξώδικο του, ο κ. Μητσοτάκης παραδέχεται ότι ενοχλούσε καθημερινά τη διεύθυνση του Real προκειμένου να σταματήσει, να φιμώσει και να ελέγξει τον Γιώργο Τράγκα.
Πολιτικοί κύκλοι, πάντως, σχολιάζοντας την κίνηση αυτή του κ. Μητσοτάκη επεσήμαναν χαριτολογώντας «πως κατάφερε ο νέος ηγέτης της παράταξης να βρει τον χρόνο ανάμεσα στη μετακόμιση, να στείλει εξώδικο τόσων σελίδων», ενώ συμπλήρωναν σοβαρά ότι «δεν βρήκε το χρόνο να κάνει μια ερώτηση ή μια ανακοίνωση ούτε για τους αγρότες ούτε για τους δικηγόρους ούτε για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από τα σφαγιαστικά μέτρα του μνημονίου».
Από αύριο, πάντως, αναμένεται να υπάρξει φεστιβάλ απαντήσεων από τον Real FM και τον Γιώργο Τράγκα προς τον φιλολαϊκό και δυναμικό ηγέτη της ΝΔ που αποτελεί αχτίδα ελπίδας για το μέλλον.
Πηγή : εδώ