Ο Μουσουλμάνος Σαντίκ Καν σύμφωνα με τα exit polls είναι ο νέος δήμαρχος του Λονδίνο!!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΑΝΤΙΚ ΚΟΝ 

ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΕΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ!!!

Ο Μουσουλμάνος Σαντίκ Καν σύμφωνα με τα exit polls είναι ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου. Ο υποψήφιος του Εργατικού κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας και πρώην υπουργός επικράτησε του Συντηρητικού Ζακ Γκόλντσμιθ στις εκλογές που διεξήχθησαν για την Δημαρχία της πρωτεύουσας της Βρετανίας. Με βάση την πρώτη εκτίμηση ψήφου, ο Πακιστανικής καταγωγής Καν συγκεντρώνει ποσοστό 44%, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Γκόλντσμιθ με 35%.
Τα επίσημα αποτελέσματα της αναμέτρησης αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες και αν -όπως όλα δείχνουν- επιβεβαιωθούν, τότε αυτό θα σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Λονδίνο θα αποκτήσει μουσουλμάνο δήμαρχο.
Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουν ανακοινωθεί οι 13 από τις 14 θέσεις δημοτικών συμβούλων, εκ των οποίων τις οκτώ κερδίζουν οι Εργατικοί.
Σ.Σ. Fimotro : το πόσο άχρηστοι ήταν οι συνυποψήφιοι του και οι προηγούμενοι Δήμαρχοι του Λονδίνου φάνηκε από το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα. Στην πολιτική ποτέ δεν εκλέγεται κανένας μόνος του. Πάντα χάνουν οι αντίπαλοι του…