Πάντα θα υπάρχει στην ΑΕΚ η βαριά σκιά της Ορίτζιναλ

Πάντα θα υπάρχει στην ΑΕΚ η βαριά σκιά της Ορίτζιναλ

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝΕ, λέει, μεταξύ τους οι ΑΕΚτζήδες. Και πάνω στη μανούρα τα σκάγια πήρανε την κόρη του Αμερικάνου.

Πού είναι το παράξενο ή το πρωτότυπο; Μια ζωή αυτό γίνεται στην ΑΕΚ. Εκατό αφορμές έχουνε για να αρπαχτούνε μεταξύ τους. Πόσα χρόνια είχε τραβήξει αυτή η ιστορία με τον Μπάγεβιτς; Αλλοι να τον βρίζουνε και να τον μπινελικιάζουνε για προδότη κι άλλοι να τον λατρεύουνε και να τον έχουνε κορώνα στο κεφάλι τους.

TOY KΩΣTA KAIΣΑΡH

-http://www.sentragoal.gr/

Πάντα θα υπάρχει κάτι για να διαφωνήσουνε δυο ΑΕΚτζήδες: Ο Τροχανάς. Ο Μανωλάς. Ο Ψωμιάδης. Ο Αλεξανδρής. Ο Μελισσανίδης, όταν είχε βάλει για πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και τον είχε φάει στη στροφή ο Ντέμης, μέσω της Ορίτζιναλ.

Πάντα θα υπάρχει στην ΑΕΚ η βαριά σκιά της Ορίτζιναλ. Ο Χατζηχρήστος, που είναι σαν τις κατσαρίδες. Κι ατομικός πόλεμος να γίνει, θα επιβιώσει. Είτε φαίνεται και είναι στο προσκήνιο είτε δεν φαίνεται και σκάβει από πίσω.

Τις προάλλες δερνόντουσαν μεταξύ τους στο παιχνίδι του μπάσκετ με τον Ολυμπιακό, για ποδοσφαιρικούς λόγους. Κι όχι τίποτα ψιλές. Ξύλο αλύπητο. «Ντεμικοί» εναντίον «αντι-Ντεμικών». Ενας ακόμα λόγος για να πλακώνονται. Οι Οριτζιναλίστες να τον θεωρούν ρουφιάνο, επειδή είχε «δώσει» τους οπαδούς στην Αστυνομία, και οι άλλοι το καλό παιδί που έβαλε τα στήθια του μπροστά για να σώσει την ομάδα.

Κι αφορμής δοθείσης, για τον εν λόγω Ντέμη να πούμε ότι τη μία κάνει ανάρτηση στο fb για τη Λίβερπουλ και την άλλη για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν τον χωράει. Είναι πολύ μικρό.

Χθες ο Μπάγεβιτς, λοιπόν, σήμερα ο Ντέμης, αύριο κάτι άλλο. Πάντα θα υπάρχει μια αφορμή για να αρπάζονται και να πλακώνονται οι ΑΕΚτζήδες. Πάντα θα υπάρχει η Ορίτζιναλ. Το δεύτερο μαγαζί, μετά το πρώτο.