«Παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε ΚΟΤΕΣ»!!

Αυγή Βουτσινά ονομάζεται η γυναίκα που έριξε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου μια… κότα, την ώρα που ο πρωθυπουργός περίμενε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη συνάντησή τους.

Η κα Βουτσινά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια selfie της από το αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος, όπου οδηγήθηκε μετά το συμβάν. Σε αυτή διακρίνεται να φορά μια μπλούζα με το σύνθημα «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε ΚΟΤΕΣ», ενώ την ανάρτηση συνοδεύει η λεζάντα «Στο αστυνομικό τμήμα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ…γιατί έριξα μια κότα ζωντανή στο Μέγαρο Μαξίμου…!!!!».

Η ανάρτησή της κας Βουτσινά στο Facebook μετά τη σημερινή της σύλληψη

Με το ίδιο περίπου σύνθημα η κα Βουτσινά είχε προαναγγείλει την πράξη της μερικές μέρες νωρίτερα, επίσης μέσω του λογαριασμού της στο Facebook. Σε ανάρτησή της στις 14 Ιανουαρίου είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία μιας κότας σε έναν κήπο, όπου αναγραφόταν η φράση «Είμαι κότα… αλλά το παίζω κόκορας… Σύντομα κοντά σας!!!».

Με αυτήν την φωτογραφία είχε προαναγγείλει το σχέδιο… «κότα» στη σελίδα της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα Βουτσινά εκφράζει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, αν και οι προηγούμενες διαμαρτυρίες της ήταν ομολογουμένως λιγότερο πρωτότυπες από τη σημερινή. Το πρόσωπό της ίσως κάτι σας θυμίζει. Όμως που την έχουμε ξαναδεί;

Τον περασμένο Οκτώβριο, ως επισκέπτρια στα θεωρεία της Βουλής, η κα Βουτσινά είχε διακόψει τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο. Συγκεκριμένα, είχε σηκωθεί όρθια και φώναξε προς τον πρωθυπουργό: «Ο ελληνικός λαός, κ. Τσιπρα, ψήφισε “όχι” στο δημοψήφισμα». Η εν λόγω παρέμβαση είχε προκαλέσει την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς, ωστόσο ο κ. Τσίπρας συνέχισε απερίσπαστος τον λόγο του, λέγοντας: «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…».

Η μαχητική κα Βουτσινά είχε συγκρουστεί έντονα το 2013 και με τον τότε υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της έντονης συνομιλίας τους

Πηγή: protothema.gr