Πυρ και μανία στο Μαξίμου με τον Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Της Ισιδώρας Μαρτίνου

usay.gr

Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στο Μαξίμου και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό για τον γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσωνα Σχινά-Παπαδόπουλο και τους «οικογενειακούς διορισμούς» που έχουν προκαλέσει αλλεπάλληλες επιθέσεις σε βάρος της κυβέρνησης.

Πηγές που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα άφηναν να διαφανεί η έντονη ενόχληση του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στο πρόσωπο του γραμματέα της Νεολαίας, ο οποίος είχε στηριχθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό όταν ανέλαβε κομματικά καθήκοντα.

Όπως σημείωναν αρμόδιες πηγές, το Μαξίμου είχε παραχωρήσει σύμβουλο επικοινωνίας στον κ. Σχινά-Παπαδόπουλο και ο τελευταίος επέλεξε να κάνει «αντάρτικο» εναντίον συστημικών Μέσω Ενημέρωσης και με ένα «πύρινο» κείμενο για τους αγώνες της οικογένειάς του στο ΕΑΜ.

 «Πονοκέφαλος» οι διορισμοί για το Μαξίμου- Ο εκνευρισμός του Αλέξη Τσίπρα

Στην κυβέρνηση κάνουν λόγο για «τεράστιο φάουλ» του γραμματέα της Νεολαίας, ο οποίος μπήκε στη «μαύρη λίστα» του Μαξίμου, καθώς εκτιμούν ότι με τον τρόπο που χειρίστηκε ένα καθόλα νόμιμο ζήτημα διορισμού μετακλητών υπαλλήλων, έριξε νερό στο μύλο όσων εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης με κάθε ευκαιρία.

Η δυσαρέσκεια αυτή αναμένεται να εκφραστεί και στο εσωκομματικό πεδίο, καθώς στο περιβάλλον του κ. Τσίπρα θεωρούν ότι τέτοιες συμπεριφορές βλάπτουν την προσπάθεια της κυβέρνησης σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.