«Σαν να μη θέλουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη Τσίπρας και Κοντονής»…

Αιχμηρός ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών με αφορμή το πιθανό Grexit

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από το Καυταντζόγλειο, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να μην κρύβει την ικανοποίησή του μετά το 2-0 επί του Ηρακλή.

Ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών, πάντως, φάνηκε ιδιαίτερα αιχμηρός σε δηλώσεις του τόσο προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, με αφορμή βέβαια τον πιθανό αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από κάθε διεθνή διοργάνωση.

Μιλώντας, λοιπόν, στη Νοva, o Σ. Θεοδωρίδης είπε: «Ήταν ένα συνηθισμένο παιχνίδι εκτός έδρας για εμάς που έπρεπε να κερδίσουμε. Όπως είδατε με σβηστές μηχανές και σαν προπόνηση, πολύ εύκολα επιβληθήκαμε και μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Σπάσαμε το ρεκόρ σε συγκομιδή βαθμών, που κατείχε ο Ολυμπιακός, 78 βαθμούς, σήμερα φτάσαμε τους 79 και ακόμα έχουμε δύο ματς με Αγρίνιο και Καλλονή.

Είναι μία χρονιά καταπληκτική για τον Ολυμπιακό, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο, έχει νικήσει τους πάντες και τα πάντα. Πρέπει να πούμε πως η διαφορά αυξήθηκε, έχουμε φτάσει 35 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, 28 από τον Παναθηναϊκό και 25 από την ΑΕΚ. Να κάθονται και να λένε διάφορα για διαιτητές, τα αράουτ, γελοιοποιούνται. Να το καταλάβουν.

Πρέπει οι κκ. Τσίπρας, Κοντονής να κάνουν τα δέοντα για να παίξει η εθνική ομάδα στην Ευρώπη και οι σύλλογοι. Γιατί έτσι όπως χειρίζονται το θέμα είναι σαν να μη θέλουν περισσότερο να παίξει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έτσι όπως έγιναν τα αποτελέσματα είναι ήδη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένει ΑΕΚ ή Ατρόμητο για να βγει ο νικητής. Να συνέλθουν όλοι για το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο το έχει περισσότερο ανάγκη από κάθε τι η Ελλάδα αυτή την εποχή της πείνας και της κακομοιριάς, γιατί με αυτό ξεσκάει ο κόσμος. Δεν φταίει σε τίποτα ο Ολυμπιακός σε όλα αυτά. Άλλοι δέρνουν, άλλοι καίνε τα γήπεδα και δεν νοείται να ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα, δεν τα δέχομαι.

Παρουσιάσαμε ένα μοναστήρι με ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ το γήπεδο. Το τι κάνουν οι άλλοι να το βρουν οι ίδιοι. Να γίνει ο τελικός για να αναβαθμιστεί, όπως αναβαθμίζει ο Ολυμπιακός το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί μετά είναι και τα πλέι οφ, σκεφτείτε να γίνει καμιά διακοπή, θα πεινάσει κόσμος, οικογένειες δεν θα έχουν να φάνε.

Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού το έχουν πάρουν πολύ βαριά στην καρδιά τους, είμαστε στον τελικό, έχουμε πάρει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο με 35 βαθμούς και δεν γίνεται να μας αφαιρούν να αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε και το Κύπελλο»