Σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ ο Τσίπρας μετά την απίστευτη νίκη του Κυριάκου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στο Μαξίμου, αφού η τεράστια ανατροπή – έκπληξη με την  αναπάντεχη επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκησημαδοτεί ριζικές ανατροπές στο σύνολο του πολιτικού σκηνικού που μπορεί να οδηγήσουν και σε πτώση της πιο άθλιας κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος μετά την μεταπολίτευση.

Η απόφαση της πλειοψηφίας των χιλιάδων Νεοδημοκρατών για ΑΛΛΑΓΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ έδωσε μήνυμα Ελπίδας και αισιοδοξίας στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας – όχι μόνο στους φίλους και τα μέλη της ΝΔ – αφού όλοι αντιλαμβάνονται πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση – τσίρκο των ΣΥΡΙΖΟ ΑΝΕΛ.

Το χτύπημα για τον Τσίπρα είναι πολύ σοβαρό. Αφού το Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ και μια μια σειρά διαπλεκόμενων νταραβεριτζήδων στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης είχαν παίξει τα ρέστα τους για την επικράτηση Μειμαράκη.

Η επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί την πιο ευχάριστη πολιτική είδηση του τελευταίου “μαύρου χρόνου” της διακυβέρνησης της χώρας από μια παρέα  χυδαίων πολιτικών απατεώνων που κατέλαβαν την εξουσία με τόνους λάσπης και ψέμματος.

Τελικά όλα εδώ πληρωνονται…