Σε τροχιά αποσύνθεσης οι Καραμανλικοί – Μουδιασμένα βρήκε η επόμενη μέρα τα στελέχη

Του Μανώλη Κωνσταντουλάκη

Μουδιασμένα βρήκε η επόμενη μέρα τα στελέχη του Καραμανλικού μπλοκ που σήμερα δεν μπορούσαν να συνειδοτοποιήσουν ότι το κόμμα άλλαξε για τα καλά χέρια, αποδεικνύοντας ότι δεν είχαν ετοιμάσει plan b.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του usay.gr το γραφείο του Κώστα Καραμανλή, σήμερα, ήταν βυθισμένο στην κατήφεια με τους συνεργάτες του να προβληματίζονται για την ήττα αλλά και για την τελευταία, όπως όλα δείχνουν, ευκαιρία, να ανακαταλάβουν το κόμμα.

Οι Καραμανλικοί, όπως λέει στο usay.gr στέλεχος της ΝΔ, δεν έχουν μόνο να διαχειριστούν την ξεκάθαρη ήττα τους αλλά και το πολιτικό κόστος που χρεώθηκε στον πρώην πρωθυπουργό για τις “στενές σχέσεις” με τον Αλέξη Τσίπρα.

” Αυτό είναι το χειρότερο” λένε τα ίδια στελέχη, που επισημαίνουν ότι οι Μητσοτακικοί δεν θα συγχωρέσουν εύκολα την ταμπέλα του συνομιλητή του Τσίπρα στον Κώστα Καραμανλή.

Αυτό που περιμένουν τώρα είναι οι επόμενες κινήσεις του νέου προέδρου για τις αλλαγές στο κόμμα αλλά και τι χώρο θα δώσει στους Σαμαρικούς μετά την στήριξη που του παρείχαν.