Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο Τσίπρας είναι έντιμος άνθρωπος

«Ο Τσίπρας είναι έντιμος και έξυπνος άνθρωπος», σχολίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος κληθείς να σχολιάσει την κυβέρνηση και τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. «Μετά χαράς μεγάλης (θα φωτογραφιζόμουν με τον Αλέξη Τσίπρα στο θέατρό μου). Είμαι απόλυτα ενάντια σ’ αυτό που έχουμε, να στοχοποιούμε έναν άνθρωπο. Γενικώς, να στοχοποιείς και να λες “αυτός φταίει”», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο Τσίπρας θεωρώ ότι είναι έντιμος άνθρωπος και έξυπνος και πραγματικά έχει κάτι στο μυαλό του, πέραν του ότι ήθελε και πάρα πολύ να κυβερνήσει. Φάνηκε από τα προεκλογικά του. Αλλά δεν μπορείς, όταν έχεις μηχανισμούς αλλοτριωμένους, διαβρωμένους επί δεκαετίες και αυτό του Έλληνα το “εγώ τι θα βγάλω απ’ αυτό;”, να το κουμαντάρεις και να το μανιπιουλάρεις», είπε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής στο «ΒΗΜΑ FM».

Βλέπει ευθύνες στο περιβάλλον του κ. Τσίπρα, επισήμανε ωστόσο ότι «κάποια πράγματα έχουν γίνει, υπάρχει τουλάχιστον στα λόγια μέχρι στιγμής, μία θέληση, μία βούληση, όχι να τα βάλει με το μεγάλο κεφάλαιο και να γίνουν μεγάλες ανατροπές, αλλά υπάρχει μία βούληση να στριμώξει καταστάσεις για τις οποίες ντρεπόμαστε εδώ και δεκαετίες».

«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, γιατί δεν έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι. Κυβερνάς, αλλά ουσιαστικά είσαι επικεφαλής, αλλά κυβερνάνε άλλοι, δηλαδή ο τέταρτος υπάλληλος», σημείωσε.