Τα 10 πιο «εκνευριστικά» ανεξήγητα μυστήρια του κόσμου [photos]

10. Ο Σούπερμαν του Macclesfield:

Όταν πιλοτάρεις ένα μεγάλο αεροσκάφος στους αιθέρες δεν περιμένεις να δεις σίγουρα έναν άνδρα να σε προσπερνά σε ένα ύψος 3.500 ποδών.

Αυτό ωστόσο είδαν οι πιλότοι ενός Airbus 320 -όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκαν- τον Ιούλιο του 2014, την ώρα που περνούσαν πάνω από το Mακλσφιλντ εν πτήσει προς το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στην Αγγλία.

Οι πιλότοι λένε ότι ο «ιπτάμενος άνδρας» πετούσε περίπου στα 100 μέτρα απόσταση από το αεροσκάφους τους και τους άφησε άλαλους.

Ανέφεραν το γεγονός στον πύργο ελέγχου, ωστόσο τα ραντάρ δεν είχαν κανένα ίχνος αλεξιπτωτιστή στην περιοχή εκείνη τη στιγμή. O μυστηριώδης αυτός άνδρας χαρακτηρίστηκε ως ο Σούπερμαν του Μάκλσφιλντ.

Υπάρχουν ορισμένα μυστήρια που παραμένουν… μυστήρια στο πέρασμα των χρόνων. Ιστορίες που κερδίζουν έδαφος μέχρι να περάσουν στη σφαίρα του μύθου.

Πολλά από αυτά τα παλιά μυστήρια ακόμη απασχολούν τους ερευνητές, τουλάχιστον τους ερασιτέχνες κυνηγούς τέτοιων μυστηρίων, ελπίζοντας ότι θα βρουν τη λύση τους. Μερικά από αυτά είναι απλά περίεργα ή κάποια άλλα πραγματικά συνέβησαν στον κόσμο.

Υπάρχουν απαντήσεις για όλα; Ένας φιλαλήθης επιστήμονας μπορεί να πει όχι, αλλά όχι για πολύ.

Αυτά που ακολουθούν είναι ίσως τα πιο επίμονα μυστήρια της υφηλίου, αν και πολλές έρευνες τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν μπορεί να έχουν ένα ψήγμα λύσης…

Πηγή: The Richest