Το ειδύλλιο της κυρίας Στάη δεν μπορεί παρά να είναι ολότελα αληθινό, γνήσιο

Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΜΕ «ΣΚΡΟΥΤΖ» ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ

Οι κακές γλώσσες για την νέα ερωτική περιπέτεια της Έλλης Στάη, με τον μεγαλοεφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα. Λυσσάξανε, μόνο που δεν τολμάνε να βγάλουν στον αέρα την κακογλωσσιά τους. Ότι η ξανθιά παρουσιάστρια, πάντα ελκυστική και φωτεινή,μόνο κατά τύχη δεν ζευγάρωσε πάλι με άντρα υψηλού εισοδήματος. Τι υψηλού, πανύψηλου να λες, αν λάβεις υπ’ όψιν ότι ο Μουνδρέας έχει περισσότερα παπόρια από τα πουκάμισα του Τσίπρα. Δεν λέω γραβάτες, που τις έχει κρυμένες ο πρωθυπουργός μας. Γραβάτες που του κάνουν συνεχώς δώρο κάποιοι, ονόματα δεν λέμε.

Ξεφύγαμε. Το ειδύλλιο της κυρίας Στάη δεν μπορεί παρά να είναι ολότελα αληθινό. Γνήσιο. Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας. Η μεν κυρία Έλλη Στάη έχει ήδη κάνει τέσσερις γάμους και είναι 62 χρονών. Ο δε κύριος Νίκος Μουνδρέας είναι 76 χρονών. Άρα, δεν μιλάς για διαφορά ηλικίας όταν ο άνδρας είναι 70 πλας και η γυναίκα 60 πλας.

Πέρα απ’ αυτό. Ο Μουνδρέας δεν είναι απλά Σκρουτζ. Είναι η Σκρουτζάρα. Το ξέρουν όλοι στους κύκλους της χάι σοσάιτυ. Σφικτός είναι ο άνθρωπος. Άρα, δεν μπορεί να παίζει «κάτι άλλο» παρά μονάχα ένα ειλικρινές αίσθημα ανάμεσα στους δυο.

http://www.apodytiriakias.gr/media