ΤΟ… ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑ: Χθες…«Ο Σταυρός του Θανάτου, σήμερα… ‘Ενα βήμα πριν από τη Μεγάλη Κατάρρευση»

21.05.2016 00:02

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ… ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑ: Διαβάζaμε χθες… Ο «Σταυρός του Θανάτου» έχει σημειωθεί 2 φορές πριν από το σκάσιμο μίας φούσκας στην αμερικανική αγορά τα τελευταία 16 χρόνια, με τις μετοχές να πέφτουν στα τάρταρα!!

Οι έξυπνοι επενδυτές(Sic) έχουν αντιληφθεί ότι ο δείκτης βαρόμετρο της Wall Street, S&P 500, μόλις πραγματοποίησε μία πολύ επικίνδυνη κίνηση, επισημαίνει στην τελευταία της έκθεση η ανεξάρτητη εταιρεία επενδυτικών μελετών Phoenix Capital.
Αυτή σημειώθηκε όταν ο κινητός μέσος όρος 50 εβδομάδων του S&P 500 διέσπασε καθοδικά τον κινητό μέσο όρο 100 εβδομάδων. Μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα αυτή την κίνηση στο διάγραμμα που ακολουθεί, με το σημείο που τέμνονται οι δύο κινητοί μέσοι όροι να είναι σημειωμένο με πράσινο χρώμα.και λοιπά και λοιπά…
__
ΣΣ: Εδώ και αρκετά χρόνια… κάθε μέρα το ίδιο ανέκδοτο… Κάποια μέρα ίσως δικαιωθούν… Στο εν τω μεταξύ όποιοι είχαν τα ίδια μυαλά… αφήστε το καλύτερα!
__

ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΦΥΣΙΚΑ από το σημερινό …νεότερο Ανακοινωθέν της “ΜΑΥΡΟΦΟΡΑΣ” P.C. με τίτλο 

Οι αγορές βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη Μεγάλη Κατάρρευση!

Ακολουθεί φυσικά… εμπεριστατωμένη ανάλυση για τους λόγους και τις αιτίες… Αλλά όταν έχεις χάσει το μέτρημα παρεμφερών αναφορών-εκτιμήσεων τι να σχολιάσεις και τι βάση να δώσεις…

Το πολύ πολύ να υποθέσεις ότι έχουν βγει ή είχαν βγει SHORT και…τσουρουφλίστηκαν…

Φυσικά και δεν αποκλείεται να διορθώσουν κάποια στιγμή οι αγορές και οι μετοχές της Wall Street στο σύνολό τους.. Αλλά όταν έχεις χάσει ένα τέτοιο ιστορικό ράλι, απλά δεν δικαιούσαι… για να ομιλείς.





Shortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014