ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΤΟΥΝΤΟΡ : ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Πικρές αλήθειες για το χαμηλό επίπεδο των ποδοσφαιρσιτών που έχει οΠΑΟΚ είπε σήμερα, μετά το τέλος του ντροπιαστικού ματς της ομάδας στο οποίο ηττήθηκε πολύ καθαρά από τον ουραγό Πανθρακικό.

Για την ποδοσφαιρική εξήγηση του για όσα συνέβησαν στην Κομοτηνή ο Κροάτης τεχνικός επισήμανε ότι : «αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές του και αυτός είναι ο προπονητής. Δεν ήρθα να δώσω αλλού την ευθύνη, αλλά να πω τα πράγματα όπως έχουν.
Ο Πέλκας και ο Μυστακίδης ήρθαν ως 20οι παίκτες στην αρχή της σεζόν και σήμερα ξεκίνησαν το παιχνίδι. Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δύο τους είναι ο Ιντέγιε και ο Φορτούνης και μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι, θα κάνουμε λάθος. Μπορεί να γίνουν και έχουν μεγάλη πρόοδο, αλλά ακόμα δεν είναι σε αυτή τη θέση».
Σ.Σ. Fimotro :
Ελικρινής ο Τούντορ. Θα πρέπει όμως να μας εξηγήσει γιατί τον πιάνει ο… οίστρος πριν από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Γιατί και οπαδιλίκι να πουλάει στους φιλάθλους της ομάδας του, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι στο επόμενο παιχνίδι πάλι θα ξεφτιλιστεί…