Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο «έξι αστέρων», ένα στολίδι των θαλασσών – Θα φτάνει μέχρι την Αρκτική και την Ανταρκτική – Δείτε τις εικόνες

Το όνομά του είναι «Scenic Eclipse» και είναι το «καμάρι» της εταιρείας Scenic Luxury Cruises & Tours, το οποίο θα σκίσει τα νερά για τους εορτασμούς των 30 χρόνων λειτουργίας της.

Το κρουαζιερόπλοιο χαρακτηρίζεται «έξι αστέρων» και διαθέτει ελικόπτερα, υποβρύχιο και 114 σουίτες με βεράντες. Μπορεί να μεταφέρει 228 επιβάτες και είναι φτιαγμένο να αντέχει ακόμα και στις παγωμένες συνθήκες στην Αρκτική και την Ανταρκτική.

Το «Scenic Eclipse» θα κάνει το παρθενικό ταξίδι του στις 31 Αυγούστου του 2018 με αφετηρία την Κωνσταντινούπολη και προορισμό τη Βενετία πριν αποπλεύσει για Αμερική, Ανταρκτική, Ευρώπη, Μεσόγειο, Αρκτική και τα νορβηγικά φιόρδ.

Το μέγκα- γιοτ διαθέτει επίσης έξι τραπεζαρίες, σπα, τζακούζι εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πισίνες, γυμναστήριο και στούντιο γιόγκα και πιλάτες.

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα all-inclusive κράτησης που θα τους παρέχει πρόσβαση σε όλα τα εστιατόρια και τα μπαρ αλλά και εξυπηρέτηση από μπάτλερ.

Το ταξίδι στην Ανταρκτική αποτελεί συνήθως προνόμιο όσων μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος του, αλλά το Scenic θέλει να κάνει την περιπέτεια αυτή προσβάσιμη σε περισσότερους ανθρώπους.

Τα ταξίδια στην Αρκτική και την Ανταρκτική θα περιορίζονται σε 200 επιβάτες προκειμένου να παρέχεται καλύτερη εξυπηρέτηση ενώ θα υπάρχουν δύο ελικόπτερα και ένα υποβρύχιο χωρητικότητας επτά ατόμων για να μεταφέρει τους επιβάτες στους επισκέψιμους παγετώνες.

«Στόχος μας με το Scenic Eclipse ήταν να κάνουμε ένα άνοιγμα στην εμπειρία των ιδιωτικών Discovery Yacht ώστε οι επισκέπτες μας να ανακαλύπτουν μέρη που ήταν προσβάσιμα μόνο σε λίγους», εξηγεί ο διευθυντής της Scenic UK Chris Townson.

Πλήρης κατάλογος δρομολογίων θα είναι διαθέσιμος από τον άλλο μήνα ενώ οι λάτρεις της περιπέτειας και πολυτέλειας εν πλω θα μπορούν να κάνουν προεγγραφές.

Οι εργασίες στο Scenic Eclipse είναι σε εξέλιξη εδώ και τρία χρόνια και η εταιρεία φιλοδοξεί να εγκαινιάσει το 2019 και δεύτερο τέτοιο σκάφος.

krouazueri9krouazueri1krouazueri2krouazueri3krouazueri4krouazueri5krouazueri6krouazueri7krouazueri8