Το iPad Air 3 θα είναι ένα μικρότερο iPad Pro

  • Το φημολογούμενο iPad Air 3 θα είναι στην ουσία ένα μικρότερο iPad Pro αναφέρει σε νέα έκθεση του σήμερα το 9to5Mac βάση πηγών που έχει το site και που είναι κοντά στην Apple.
Μάλιστα γίνεται λόγος πως η εταιρεία θα ακολουθήσει μια παρόμοια στρατηγική με την αντίστοιχη των MacBook Pro για την γραμμή των tablet της.

“Όπως στην γραμμή του MacBook Pro έχουμε συσκευές στις 13 ίντσες και 15 ίντσες έτσι σύντομα και το iPad Pro θα έρχεται σε εκδόσεις των 9.7 ιντσών και 12.9″ αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το νέο λοιπόν 9.7 ιντσών iPad Pro θα κάνει την εμφάνισή του στο event της Apple την Τρίτη 15 Μαρτίου και η διάθεση του θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου όπως είχε αναφερθεί και παλαιότερα.

Το μικρότερο iPad Pro θα έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον μεγαλύτερο αδελφό του όπως τον επεξεργαστή Α9Χ. Επίσης η οθόνη του θα μπορεί να υποστηρίξει το Apple Pencil.

Τέλος θα έχει ενσωματωμένο τον Smart Connector που γνωρίσαμε στο iPad Pro με την Apple να φημολογείται πως ετοιμάζει και ένα νέο Smart πληκτρολόγιο για την νέα αυτή συσκευή.

Διπλό σύστημα ηχείων είναι επίσης κάτι που ίσως δούμε μαζί με την ενσωμάτωση flash για την οπίσθια κάμερα.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com