Τραγωδία στην Αργολίδα: Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο-Νεκροί τρεις νεαροί

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Ερμιόνης-Κρανιδίου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί άνδρες, προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το όχημα βγήκε από τον δρόμο και έπεσε επάνω στον στύλο, με την σύγκρουση να είναι σφοδρότατη, παρασέρνοντας ακαριαία στο θάνατο και τους τρεις άνδρες, ηλικίας 22,23 και 28 ετών.

Τραγική ειρωνία; Τα δυο παιδιά ήταν αδέρφια και ο τρίτος νεκρός φίλος τους. Όλοι μαζί είχαν βγει εκείνο το βράδυ για να διασκεδάσουν και κανείς δεν φανταζόταν ότι τα γέλια και οι χαρές θα μετατρέπονταν σε κλάματα.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση,επικρατεί σπαραγμός στην Αργολίδα.

Συγκλονιστική είναι μάλιστα και η περιγραφή ενός ανθρώπου στο parapolitikaargolida, ο οποίος πέρασε από το σημείο του δυστυχήματος μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση των παιδιών.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε, το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά να φτάσει στο σημείο και το τραγικό είναι πως δεν έγινε κάπου μακριά από την πόλη αλλά σχεδόν στην είσοδο.

Κλαίγοντας έλεγε πως «είναι τρελό να βλέπεις να ψυχορραγεί μπροστά σου ένα παιδί και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα να το βοηθήσεις και να μην έρχεται ασθενοφόρο γιατί δεν υπάρχουν οδηγοί».