Φρίκη στην Καλλιθέα: Πού προσανατολίζονται οι έρευνες για το πτώμα στον καταψύκτη

Φρίκη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση για το πτώμα του 60χρονου πρώην ναυτικού, το οποίο βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της Καλλιθέας.

 

Αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει όλες τις έρευνες στην 45χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγο του θύματος, η οποία έχει διαφύγει στη Βουλγαρία. Για αυτό το λόγο και ήδη οι ελληνικές Αρχές έχουν ξεκινήσει διαδικασίες μέσω Interpol για τη συνεργασία με τις βουλγαρικές Αρχές προκειμένου να λυθεί το μυστήριο της Καλλιθέας.

 “Θρίλερ” με το πτώμα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα – Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Εντύπωση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι παρά το γεγονός πως τα ίχνη του θύματος είχαν χαθεί εδώ και έναν χρόνο, η 45χρονη πέρασε τα σύνορα προς τη Βουλγαρία μόλις στις 7 Ιανουαρίου.

Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ασχολούνται με την υπόθεση εμφανίζονται αισιόδοξοι για τον εντοπισμό της 45χρονης Βουλγάρας που αποτελεί υπ’ αριθμόν ένα ύποπτη για την δολοφονία που παραπέμπει σε χολιγουντιανό θρίλερ.

Παράλληλα, το πιθανό κίνητρο εξετάζουν οι Αρχές, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο λογαριασμό με τις 250.000 ευρώ που είχε ο ναυτικός για το 13χρονο παιδί τους.

Η σχέση του ζεύγους χαρακτηρίζεται θυελλώδης, αφού παρά τη γέννηση του παιδιού τους δεν κράτησε πολύ και οι δύο έμειναν σε διαφορετικά σπίτια, με τον ναυτικό να την επισκέπτεται συχνά για να βλέπει το γιο του.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι συγκρούσεις ήταν πολύ συχνές.

Πάντως, περισσότερες λεπτομέρειες στο φρικιαστικό έγκλημα αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα, η οποία για να πραγματοποιηθεί πρέπει να αποψυχθεί η σορός.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ναυτικός βρέθηκε φιμωμένος και δεμένος σε εμβρυακή στάση μέσα στον καταψύκτη στο σαλόνι του διαμερίσματος και με την πρώτη έρευνα δεν εμφάνιζε εξωτερικά τραύματα.