Καθοδικό γράφημα σε ημερήσιο για τον ΔΤΡ που μας δίνει και καλύτερη εικόνα

14.09.2015 00:05

Καθοδικό γράφημα σε ημερήσιο για τον ΔΤΡ που μας δίνει και καλύτερη εικόνα, ενώ παρατηρούμε συγκεκριμένα μια πρώτη ένδειξη καθώς δεν ακολούθησε το καθοδικό του.

 

Το κενό που άφησε από το κάτω μέρος του καναλιού το κρατάμε για την συνέχεια, έχοντας προς το παρόν μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ απόκλισης στα χαμηλά -το δεύτερο χαμηλό είναι στατιστικά λανθασμένο λόγω στρέβλωσης- σενάριο που τονίζουμε ότι θα επαληθευτεί ΜΟΝΟ πάνω από 330…

 

Οπου θα δούμε μια δυνατή κίνηση, με πρώτο στόχο την περιοχή των 500, ενώ παράλληλα τέτοιοι σχηματισμοί ευνοούν και περαιτέρω διασπάσεις λόγω της έντασης που δημιουργούν.

Όλο το σενάριο βεβαίως λήγει μόλις φανερωθεί ενδεχόμενη αδυναμία και νέα χαμηλά,ενώ κοντινή στήριξη έχουμε στις 208 μονάδες. Για το τραπεζόφιλο επενδυτικό κοινό θα λέγαμε ότι μια εσωτερική διασπορά σε τράπεζες στο μικρό ποσοστό που αναλογεί στον τραπεζικό κλάδο σε ένα χαρτοφυλάκιο είναι μια ιδέα.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχώνShortlink:

Contact us | About us | Terms & conditions | Privacy policy
Mikrometoxos 2014