Οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι…

 Vassilis Viliardos

Εάν ένας ακροδεξιός Έλληνας, μίας χώρας που θεωρείται de facto από τους ίδιους τους Πολίτες της χαμηλότερης κουλτούρας από τους Σκανδιναβούς, προέβαινε σε 77 βίαιες δολοφονίες, θα την καθιστούσε αμέσως μίασμα ολόκληρου του πλανήτη.

Διαβάζοντας τα σχόλια στο άρθρο της κυρίας Νομικού (τρόμος στη Σκανδιναβία), μας έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι οι Νορβηγοί, όπως επίσης οι υπόλοιποι Σκανδιναβοί, θεωρούνται de facto πιο πολιτισμένοι από εμάς τους Έλληνες – δυστυχώς επειδή κρίνουμε από την εξωτερική συμπεριφορά, καθώς επίσης από την εικόνα, χωρίς να κατανοούμε πως ο εσωτερικός κόσμος των ανθρώπων είναι αυτός που μετράει.

Γνωρίζοντας όμως πολύ καλά τους Βόρειους λαούς, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως ο εσωτερικός κόσμος τους είναι σκοτεινός, βίαιος και αφόρητα καταθλιπτικός, οπότε εξαιρετικά επικίνδυνος – κυρίως λόγω του ψυχρού, αφιλόξενου κλίματος τους αλλά, επίσης, εξαιτίας του ψυχολογικού καταναγκασμού που υφίστανται από τις κοινωνίες τους, στα πλαίσια της εκπαίδευσης τους, έτσι όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται.

Κάτι σχετικά ανάλογο ισχύει για τη Γερμανία, όπου έχουμε αναφερθεί με το κείμενο μας «Η γερμανική διαστροφή» – όχι για να αιτιολογήσουμε τις δικές μας αδυναμίες, οι οποίες είναι αρκετά μεγάλες, αλλά για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει με τους άλλους λαούς.  Όσον αφορά δε τα θηριώδη εγκλήματα των πολιτισμένων Γάλλων, των Βρετανών κοκ. στις αποικίες τους, καθώς επίσης τις γενοκτονίες των Γερμανών στην Αφρική και στην Ευρώπη (Εβραίοι), είναι περιττό να αναφερθούμε – αφού όλοι τα γνωρίζουμε.

Περαιτέρω, η σημασία του εσωτερικού κόσμου των ανθρώπων, φαίνεται από τις 77 δολοφονίες του 33χρονου ακροδεξιού Νορβηγού (υπόθεση Μπρέιβικ), η εξωτερική εικόνα του οποίου ήταν απόλυτα πολιτισμένη – ενώ δήλωσε πως ήταν ορκισμένος εχθρός του ισλαμισμού, καθώς επίσης απόλυτα υγιής (κάτι που επιβεβαίωσε μία από τις δύο γνωματεύσεις ψυχιάτρων). Παράφρων δε κρίθηκε από τη δεύτερη έκθεση, καθώς επίσης από την κοινή γνώμη, απλά και μόνο επειδή δολοφόνησε εν ψυχρώ και μαζικά τα θύματα του – λόγω των προσπαθειών λοιπόν να δοθεί μία λογική εξήγηση, η οποία να μην προσβάλει τη νορβηγική κοινωνία.

Η οργάνωση πάντως και η μεθοδικότητα (επίσης χαρακτηριστικά των Βορείων, τα οποία συνηθίζουμε να θεοποιούμε), με την οποία προετοίμασε τα εγκλήματα του, δεν συνηγορούσαν στη υπόθεση ότι, έπασχε από ψυχική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση, εάν ένας ακροδεξιός Έλληνας, μίας χώρας που θεωρείται de facto από τους ίδιους τους Πολίτες της χαμηλότερης κουλτούρας από τους Σκανδιναβούς, προέβαινε σε τέτοιου είδους πράξεις, θα την καθιστούσε αυτοστιγμεί «μίασμα» ολόκληρου του πλανήτη.

Οι άνθρωποι όμως, κρίνοντας δυστυχώς από τις εικόνες, θεωρούν βίαιους τους Έλληνες ακροδεξιούς, καθώς επίσης πολιτισμένους τους Βορείους ομοϊδεάτες τους – παρά το ότι οι πράξεις τους διαψεύδουν, με ελάχιστες εξαιρέσεις (όπως ήταν η γνωστή δολοφονία, εκ μέρους ενός στελέχους της Χρυσής Αυγής).

Όσον αφορά τώρα τους «στρατιώτες του Odin», δεν μπορούμε να φαντασθούμε πως κάνουν περιπολίες στους δρόμους, χωρίς να είναι βίαιοι – αφού διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να προστατεύσουν κανέναν. Άλλωστε, το ειδωλολατρικό όνομα της οργάνωσης τους, προερχόμενο από έναν εκδικητικό και άκρως αιμοχαρή γερμανό θεό του πολέμου, οδηγεί σε ανάλογα συμπεράσματα.

.

121

.

Συνεχίζοντας, μπορεί να κάνουμε λάθος στα παραπάνω, αλλά αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως οι σκανδιναβικές χώρες έχουν έναν υπερβολικά χρεωμένο ιδιωτικό τομέα (ανάλυση), ο οποίος δεν τους έχει δημιουργήσει ακόμη προβλήματα λόγω της φούσκας ακινήτων – επειδή οι τιμές τους αυξάνονται διαρκώς, καλύπτοντας τα δάνεια που παίρνουν.

Εν τούτοις, είναι χρεωμένα ακόμη και τα παιδιά των παιδιών τους ενώ, όταν σπάσει η φούσκα των ακινήτων και φτάσουν στα ανώτατα όρια τους τα αρνητικά επιτόκια, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες – οπότε θα βιώσουν δυστυχώς άσχημες καταστάσεις, οι οποίες θα καλλιεργήσουν τα ρατσιστικά συναισθήματα και τη βία, όπως συνήθως συμβαίνει. Η φούσκα πάντως πιστοποιείται από πολλούς (πηγή, πηγή), ειδικά όσον αφορά τη Σουηδία – οπότε δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε πως αντί να μας ενδιαφέρει τι συμβαίνει στη χώρα μας, ασχολούμαστε με άλλους λαούς.

Εάν κρίναμε τώρα από το γεγονός ότι, η Σουηδία καταρρέει λόγω των 195.000 μεταναστών που εισέρρευσαν το 2015, ενώ η Ελλάδα δέχεται σχεδόν κάθε δίμηνο έναν τέτοιο αριθμό (γραφημα μηνιαίων εισροών μεταναστών), χωρίς να έχουν δημιουργηθεί ακόμη «στρατιώτες του Άρη» ή κάτι αντίστοιχο, θα εκτιμούσαμε περισσότερο τον πολιτισμό μας.

.

123

.

Ολοκληρώνοντας, μας θλίβει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ότι θεωρούμε απολίτιστη την Ελλάδα, καθώς επίσης πολιτισμένους όλους τους Ευρωπαίους – μεταξύ άλλων επειδή βιώνουμε μία πολλαπλή κρίση, για την οποία όμως οι ευθύνες μας είναι πολύ μικρότερες από ότι νομίζουμε. Ακόμη περισσότερο όταν το ακούμε από τους Έλληνες μετανάστες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες – οι οποίοι βέβαια πολύ σωστά σέβονται τα κράτη που τους φιλοξενούν, ακριβώς επειδή είναι πολιτισμένοι.

Οι ευθύνες μας είναι μικρότερες τόσο στο μεταναστευτικό, όπου εμείς δεν βομβαρδίσαμε κανέναν προκαλώντας προσφυγικά κύματα και τρομοκρατικά χτυπήματα, όπως οι πολιτισμένοι και εντιμότατοι εταίροι μας (Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία), όσο και στην οικονομία – όπου τοποθετηθήκαμε σκόπιμα στη δίνη του κυκλώνα, για λόγους που έχουμε πολύ συχνά αναφέρει (άρθρο).

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι, τα δικά μας σφάλματα είναι αμελητέα ή πως δεν πρέπει να τα διορθώσουμε άμεσα, αλλά απλά και μόνο πως δεν είμαστε ένοχοι για τα πάντα – όπως θέλουν να πιστεύουμε οι έμπειροι αποικιοκράτες  δανειστές και οι υπόλοιποι θύτες μας, για να κάμψουν τις υγιείς αντιστάσεις μας, να λεηλατήσουν την πατρίδα μας και να μας υποτάξουν.